BG VINTAGE е съвременното и елегантно лице на българската музика, здраво стъпило на най-добрите музикални примери от миналото.

В основата на BG VINTAGE е възраждането на красивата градска и популярна българска музика – от 20-те години на 20 век до днес, както и обогатяването й със съвременна авторска музика на български език.

Лицата на BG VINTAGE са млади, изключително талантливи музиканти, чиято енергия завладява сетивата. С професионалните си изпълнения и безупречната си визия те превръщат BG VINTAGE в продукт с високо културно съдържание и потенциал за устойчиво развитие.

BG VINTAGE е емоционалният мост между публика от различни поколения. Репертоарът на BG VINTAGE е достъпен и привлекателен за новото поколение, и носи надежда, сладки спомени и радост на по-възрастните хора.

В музикалната основа на BG VINTAGE е новият творчески поглед на един от най-добрите български музиканти – Михаил Йосифов – съвременен музикант с изключително много опит в различни жанрове – като изпълнител, аранжор и композитор.

BG VINTAGE
Date

14.08.2018

Music Style

българска музика, джаз, суинг